To 10 cele mai bune aparate de ras electrice

#1 Aparatul de ras Braun Series7 790cc

Acest aparat de ras cu lame oscilante este unul dintre cele mai populare si avansate aparate de ras electrice din seria aceasta serie (Series 7). Aparatul de ras  Braun Series7 790cc este foarte cautat datorita performantelor lui, motiv pentru care de obicei este gasit in stoc limitat. A acumulat foarte multe review-uri pozitive din partea utilizatorilor si poate fi gasit pe prima pozitie ca cel mai bun aparat de ras electric in mai toate review -urile online.

Unul din marile avantaje a modelelor de aparatelor de ras din Braun 7 Series in comparatie cu alte branduri de aparate de ras electrice il reprezita cele 3 presetari personalizate - extra sensitiv, normal si intensiv. fiecare mod este preconceput astfel incat sa se potriveasca cu pielea si barba fiecarui utilizator. Doar aparatele de ras Broun Series au aceste setari si nu pot fi gasite la nici un alt brand de aparat de ras electric, din absolut toate aparatele de ras existente pe piata.

Multi utilizatori pot spune ca aparatul de ras Braun Series7 790cc e foarte confortabil de tinut in mana, chiar si avand mainile udmede. Capul de ras al aparatului Braun Series7 790cc are un design extraordinar si poate ajunge cu usurinta in locurile mai greu acesibile de pe fata si gat. Acest aparat de ras este recomandat barbatilor cu piele sensibila, deoarece aparatele de ras cu lame oscilante sunt cele mai recomandate pentru acest tip de piele si Braun a dovedit deja acest lucru prin clientii satisfacuti si review -uri minime de la clienti cu piele iritata.( este totusi normal sa apara iritari ale pielii in prima luna de folosire deoarece pielea inca se adapteaza la noua metota de barbierit)

 Poate Braun Series7 790cc sa ofere un barbierit perfect foarte aproape de piele? In mod sigur !
Sunt atat de multi utilizatori satisfacuti de acest aparat de ras electric deoarece ofera un barbierit perfect cu zero iritari ale pielii. Aparat-ul de ras Braun Series7 790cc are un sistem revolutionar numit Inteligent Sonic Technology care ofera 10.000 de micro-vibratii pe minut pentru a capta cat mai multe fire de par si ct mai aproape de piele cu fiecare pataie a lamei.

Desi aparatul de ras Braun Series7 790cc poate fi folosit numai pentru barbierit uscat, este probabil cel mai bun aparat de acest fel de pe piata. Din fericire este 100% rezistent la apa, pentru o curatare usoara, si vine la pachet cu un sistem de auto curatare si incarcare. Sistemul de curatare si reinoire de la Braun are o solutie unica de igienizat pe baza de alchool pentru curatare, incarca si lubrifiaza automat aparatul de ras.; are un sistem de uscare inductiva, iar unitatea are mai multe module de curatare: scurt/eco, normal, intensiv si un modul Fast-clean de 25 sec. Majoritatea barbatilor si prefera Braun aparatele de ras Series7 790cc si este unul din aparatele de ras de top de pe piata.

Avantaje

 • Singurul aparat de ras cu trei module personalizate de barbierit
 • Barbierit foarte aproape de piele cu iritatii minime sau inexistente ale pielii
 • Este foarte confortabil si usor de manevrat

Dezavantaje

 • Poate parea putin cam zgomotos pentru anumite persoane
 • poate fi folosit numai pentru barbierit uscat


#2 Aparatul de ras Philips RQ1185/21 (acumulator, 3 capete,gri)

Daca esti obisnuit sa folosesti aparate de ras cu discuri rotative, atunci Philips RQ1185/21 ar fi alegerea potrivita pentru tine. Fara nici un dubiu aparatul de ras Philips RQ1185/21  este cel mai bun aparat de ras cu lame rotative din ziua de astazi, care are deja o nisa proprie pentru succesul lui.

Daca vorbim despre aparate de ras electrice cu discuri rotative, Philips RQ1185/21 va ajunge intodeauna in top. Aparatele de ras cu discuri sunt cunoscute pentru zgomotul foarte scazut, pentru eficacitatea in a taia parul mai lung si oentru usurinta cu care ajung la locurile mai putin accesibile de pe fata si gat. Aparatul de ras Philips RQ1185/21 va taia firul de par foarte aproape de piele chiar si pe barbie si gat. Odata ce te obisnuiesti cu acest sistem de barbierit, aparatul de ras Philips RQ1185/21 iti poate oferi cel mai rapid barbierit, pana si la un minim de 3 minute. 

Acest aparat de ras suporta atat barbierit uscat cat si umed. Fie ca vrei un barbierit rapid uscat sau unul in timpul unui dus fierbinte acesta va fi aparatul tau de ras. Se poate folosi chiar si spuma sau gel de ras.

Barbatii cu pielea sensibila vor fi avantajati de aparatul de ras Philips RQ1185/21. Folosind un strat gros de spuma sau gel de ras si aplicand putina presiune intr-o motiune circulara functioneaza extraordinar atunci cand folosesti acest aparat de ras. Aceasta combinatie poate elimina iritarea pielii, chiar daca in mod normal aparatele de ras cu discuri rotative nu sunt la fel de gentile cu pielea ca cele cu lame oscilante. Odata ce pielea sa obisnuit cu acest tip de barbierit, barbatii cu piele mai sensibila nu vor mai avea parte de iritatii sau arsuri. 

Aparatul de ras Philips RQ1185/21 vine in pachet cu un sistem Jet Clean care curata, lubrifiaza si incarca aparatul de ras. Ca si un alt plus foarte multi considera ca aparatul de ras Philips RQ1185/21 are cel mai cool design in raport cu toate aparatele de ras prezente pe piata.  Acest lucru pare normal tinand cont ca Philips este compania care a lansat primul model aparut in lume de aparat de ras cu discuri rotative. Nu e de nici o mirare ca Philips produce cele mai calitative aparate de ras cu discuri rotative.

Avantaje

 • Ofera cel mai bun barbierit in jurul barbiei si al falcii
 • ofera cel mai rapit barbierit
 • este foarte silentios
 • bateria tine foarte mult, mai ales daca este folosit pentru barbierit uscat
 • un design grozav
 • un chit de curatare si incarcare foarte calitativ

Dezavantaje

 • Putin cam scump pentru un aparat cu disuri rotative
 • uni utilizatori pot avea parte de o piele mai rosie pe partea de sub barbie in primele saptamani de utilizare


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu